TopMenu

”Gå til Kreativ butik” bliv frivillig i Cykel20

Hvad går det ud på?

Når du går til kreativ butik i Cykel20, bliver du en del af et frivilligt team i et kreativt miljø og socialt fællesskab, hvor der er plads til ”fri leg”, og hvor gode ideer kan blive til virkelighed.

Butikken er et frirum – et sted der altid byder indenfor til en kop kaffe og en go’ snak…

Vi er en lidt alsidig butik, hvor man som frivillig vil have mulighed for at sætte sit eget personlige præg på stedet, vi sælger cykler og cykelkunst i alle størrelser og former. Men det er kun fantasien der sætter grænser… ALT i butikken er til salg – møbler, hylder, kunst – you name it.

Som frivillig har du her mulighed for at prøve kræfter med: Kreativ produktudvikling, markedsføring på sociale medier, eventplanlægning, salg og service samt butiksdrift.

 Hvem er du?

Har du lyst til at gøre en forskel? Har du en lille kunstner gemt i maven? Er du studerende? Iværksættertypen? Mangler du erhvervserfaring i en social virksomhed, inden for de overnævnte områder? Går du rundt med masser af erfaring, som du gerne vil dele ud af? Eller vil du bare gerne være med i vores fællesskab? Så er det lige sådan en som dig, vi har brug for.

 Kig forbi butikken any time – find os på Facebook og Instagram, eller send et røg signal.

 Vi glæder os til at møde dig.

comeover-01
1212-1613-19
btt